"Lukoil-Beopetrol" promenio ime u "Lukoil Srbija" AD Beograd

Bez autora
Mar 03 2011

Kompanija "Lukoil-Beopetrol" na osnovu odluke Skupštine akcionara nosi novi naziv "Lukoil Srbija" AD Beograd. Rešenjem Agencije za privredne registre od 1. marta 2011. godine izvršena je promena poslovnog imena Društva za promet naftnih derivata "Lukoil - Beopetrol" AD Beograd u ime "Lukoil Srbija" AD Beograd. Prilikom promene poslovnog imena drugi registrovani podaci ostali su neizmenjeni, uključujući matični broj i PIB. Nakon što je ruska Naftna kompanija "Lukoil" u jesen 2003. godine kupila društveni kapital "Beopetrola" AD, preduzeće je u skladu sa kuporodajnim ugovorom do sada nosilo naziv "Lukoil-Beopetrol" AD.

Kompanija "Lukoil-Beopetrol" na osnovu odluke Skupštine akcionara nosi novi naziv "Lukoil Srbija" AD Beograd, saopštila je danas ta kompanija.

Rešenjem Agencije za privredne registre od 1. marta 2011. godine izvršena je promena poslovnog imena Društva za promet naftnih derivata "Lukoil - Beopetrol" AD Beograd u ime "Lukoil Srbija" AD Beograd.
 
Prilikom promene poslovnog imena drugi registrovani podaci ostali su neizmenjeni, uključujući matični broj i PIB, navedeno je u saopštenju.
 
Iz kompanije su podsetili da je, nakon što je ruska Naftna kompanija "Lukoil" u jesen 2003. godine kupila društveni kapital "Beopetrola" AD, preduzeće u skladu sa kuporodajnim ugovorom do sada nosilo naziv "Lukoil-Beopetrol" AD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik